Disclaimer

Algemeen
De inhoud van deze website alsmede de inhoud van alle andere uitingen van FOCAL MeditechBV op internet is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. FOCAL Meditech BV kan echter geen garanties geven met betrekking tot de aard, juistheid of de inhoud van deze informatie. FOCAL Meditech BV is niet aansprakelijk voor eventueel voorkomende fouten of onjuistheden danwel voor de gevolgen van het gebruik van de betreffende informatie.

Op de site FOCAL Meditech BV kan verwezen worden naar websites van derden. FOCAL MeditechBV heeft geen invloed op de informatie, goederen of diensten die via deze websites aangeboden worden.

Copyright
De inhoud van deze website wordt beschermd door het auteursrecht en mag niet elektronisch of anderszins worden gekopieerd, gereproduceerd of in enige vorm worden gedistribueerd, geheel of gedeeltelijk, zonder schriftelijke toestemming van FOCAL Meditech BV behalve voor zover noodzakelijk om deze website op een efficiƫnte manier via het internet te raadplegen en gebruik te maken van de daarop aangeboden diensten.

Merken en handelsnamen
De benamingen, merken en logo's die gebruikt worden op deze site, zoals ondermeer het logo en de namen FOCAL Revalidatietechniek BV en FOCAL Meditech zijn merken en / of handelsnamen die wettelijk beschermd zijn. Elk gebruik daarvan of van gelijkwaardige merken / namen is volstrekt verboden. FOCAL Meditech BV behoudt zich het recht voor om tegen ongeoorloofde inbreuken op haar rechten in rechte op te (laten) treden.